Surfskole

Ålsgårde surf og sejlklub afholder årligt windsurfingskole fra juni til omkring midt i september.

Surfskolen er ment som en introduktion til windsurfing og er en enestående mulighed for at komme i gang med sporten uden køb af udstyr og med hjælp fra uddannede instruktører.
Surfskolen henvender sig først og fremmest til nye medlemmer, men også til børn og unge fra 9 år, der ikke før har prøvet at windsurfe. Eneste krav er, at du kan svømme 200 meter og at børn under 12 år er ifølge med en voksen, som skal være tilstede under undervisningen.

Da surfskolen er baseret på frivillige og ulønnede instruktører, vil størrelsen af holdene kunne variere fra år til år. Forældre der kan windsurfe er meget velkommen til at gå med i vandet og deltage som hjælpe instruktørerne.

Windsurfing undervisning

Der vil derudover være en ”åben” surfdage, hvor alle eksisterende medlemmer, der har lyst, kan komme på vandet og nyde godt af de instruktører der er tilstede samt få tips, tricks og erfaringer fra andre medlemmer.

Deltagelse kan dog være begrænset af antal fremmødte instruktører, udstyr til rådighed, vind- og vejr-forhold set i forhold til det enkelte medlems erfaring/kunnen.

Tilmelding til årets surfskole er startet:

Der kan nu tilmeldes til årets surfskole. Deltagelse i surfskolen kræver medlemskab af klubben.

Surfskolen foregår ugentligt tirsdag og torsdag af ca. 2 timers varighed og giver træning i grundlæggende windsurfing.

For de tilmeldte vil der fra gang til gang (dvs. for hver uge i perioden) være en elektronisk bekræftelse af deltagelse i pågældende uges surfskole efter ”først til mølle” princippet.