Om Ålsgårde surf og sejlklub

Ålsgårde surf og sejlklub blev grundlagt i 1967 som en sejlklub, men med tiden har aktiviteterne udviklet sig til primært windsurfing, bølge surf og stand-up-paddle (SUP).


Klubben er nordkystens eneste windsurfingklub og når vinden går i NNV byder Ålsgårde på gode bølge forhold lige uden for klubhuset.  Klubhuset er det naturlige samlingspunkt for klubbens medlemmer og det benyttes flittigt både når der skal dyrkes vandsport eller bades ved Langebro. Der kan grilles og spises på terrassen, mens den fantastiske udsigt fra Helsingborg til Kullen nydes.

Klubben råder over opbevaringspladser til windsurfingudstyr, som kan anvendes af klubbens medlemmer.

Med ca. 300 medlemmer er Ålsgårde surf og sejlklub en af de større idrætsforeninger i Ålsgårde. Vi har gennem de sidste år haft en betydelig vækst i antallet af medlemmer.

Klubben har windsurfing udstyr til begyndere og lettere øvede, samt paddle surfboards og SUP’er. Til de rutinerede windsurfere har vi windsurfing foiludstyr.
Hver sommer afholder vores windsurfing-instruktører surfskole undervisning for begyndere og øvede. Dette giver mulighed for at komme i gang med sporten uden at skulle investere i udstyr. Igennem årene har vi introduceret mange børn, unge og voksne til windsurfingsporten.

Ålsgårde windsurfing undervisning

Klubbens faciliteter med omklædningsrum, bad, køkken, grill og terrasse er til rådighed for medlemmerne.

Ålsgårde surf og sejlklub tilbyder ikke udlejning af vores lokaler til private arrangementer.

Vi har åben for medlemstilgang, så vil du være en del af vores fællesskab så er muligheden for et yderst rimeligt kontingent. 

Windsurfing i Ålsgårde

Ålsgårde surf og sejlklub er medlem af Dansk surf & rafting forbund, som giver mulighed for at deltage i landsdækkende SUP og surf stævner og arrangementer.

Klubbens fællesskab og alle aktiviteter skabes af frivillige ulønnede medlemmer og den daglige drift varetages af bestyrelsen.Fællesskab i Ålsgårde surf og sejlklub